Speltips Fotboll 22/5

Djurgården mot AIK i klassiskt stockhomsderby. Fotboll och derbyn är inte alltid solklara men vi har speltips.

Djurgården har inte vunnit ett derby på 15 försök men kommer förbannelsen brytas? Kim Källström har visat att han gör skillnad i allsvenskan och han blir en viktig del i dagens match. Senast försökte IFK Göteborg punktmarkera bort Källström som lyckades i en halvlek innan man hittade vägarna för att frigöra Kim.

Vi tror det blir en tight första halvlek med mycket ställningskrig. Mycket handlar om att inte ge bort matchen tidigt. Andra halvlek blir det mer drag i och just nu känns DIF som det starkaste laget. Vi tror på X i halvtid och 1:a på DIF efter full tid. Ett sådant spel ger dig fina 5.75 gånger pengarna.

Lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *